Bianca van Strien

De lange weg naar vertrouwen

“De Lange weg naar vertrouwen” staat in de longlist van de valentijnprijs van het valentijngenootschap die op 10 februari in Utrecht wordt uitgereikt. Het is nog mogelijk om op dit boek te stemmen voor de Publieksprijs.
Hier is de link er naar toe. Dank je wel als je op mijn boek stemt.
Valentijngenootschap Publieksprijs

In het najaar van 2016 is mijn elfde liefdesroman “De lange weg naar vertrouwen” bij Ellessy verschenen:

Delangewegnaarvertrouwen001

 

De lange weg naar vertrouwen – Bianca van Strien

ISBN 978-90-8660-318-3
Prijs € 16,95
September 2016

Yvette Medina staat na de zoveelste mishandeling van haar vriend Daaf, met een gepakte koffer op straat, omdat ze weet dat ze niet langer bij hem kan blijven.
In een opwelling, besluit ze haar vroegere schoolvriendin Sineke op te bellen, in de hoop dat zij haar misschien kan helpen. Ze hebben elkaar al jaren niet meer gezien en ook Daaf weet niet van haar bestaan af.
Sineke is blij haar, ondanks de omstandigheden, weer te zien en Yvette kan bij haar komen wonen, om weer grip op haar leven te krijgen. Behalve Sineke heeft ze er meteen weer een hele familie bij. Ook Axel, de tweelingbroer van Sineke is ineens weer in haar leven. Als elfjarige heeft Yvette hem ooit wel leuk gevonden, maar na haar ervaringen met Daaf is het nogal moeilijk om nog iemand te vertrouwen…

 
In November 2017 is de longlist verschenen met de romantische boeken die meedingen naar de Valentijnprijs 2018, die op 10 Februari 2018 in Utrecht gaat worden uitgereikt. Deze liefdesroman staat er ook in en daar ben ik natuurlijk erg blij mee.
Wil je zien welke boeken er verder nog op deze lijst staan?
Longlist Valentijnprijs 2018

delangewegnaarvertrouwenachterkant001

Uitgave: Grote Letter Bibliotheek
ISBN: 9789036432061

De lange weg naar vertrouwen is inmiddel ook al Grote Letter Uitgave te koop en te leen in de bibliotheken:Delangewegnaarvertrouwen001GLB

%d bloggers liken dit: