Bianca van Strien

Een moeilijke start

Liefdesroman Een moeilijke start – Bianca van Strien

Mijn tweede liefdesroman “Een moeilijke start” is in November 2009 bij uitgeverij Ellessy in Arnhem in de reeks Ellessy Relax verschenen.

Hier een korte inleiding:

Na het mislopen van haar relatie zit Tabea Rensenbrink er niet op te wachten weer verliefd te worden. Toch gebeurt het: één blik in de ogen van de vijftien maanden oude Jonas en ze is verkocht. Ook van zijn vader is ze diep onder de indruk en zijn interesse in haar is groot. Zijn vijfjarige dochter, Joy, heeft echter op slag een hekel aan haar en doet erg haar best om Tabea uit hun gezinsleven te pesten.
Het boek is te bestellen in de (internet)boekwinkels en ook in de meeste bibliotheken is het boek te leen

Titel: Een moeilijke start
Auteur: Bianca van Strien
Uitgeverij: Ellessy Arnhem
ISBN: 978-90-8660-096-0
Vormgever: Bert van Gorkum

===================================================

Inmiddels is dit boek ook als “Grote Letter Uitgave” te verkrijgen bij Uitgeverij Oorsprong.

Uitgeverij Oorsprong
ISBN: 9789461010681
Paperback, € 19,95, 2011

==================================================================
Recensies

Biblion:
Tabea heeft het gehad met het andere geslacht: haar vorige vriend heeft hun relatie op kwetsende wijze verbroken. Op een zomerse dag ontmoet ze weduwnaar Andries, die getrouwd is geweest met een jeugdvriendin van Tabea. Ondanks haar besluit voorlopig bij mannen uit de buurt te blijven, besluit ze met Andries af te spreken. Ze blijken elkaar erg leuk te vinden, maar Tabea valt minder in de smaak bij Andries¿ dochter Joy, die de nieuwe vriendin van haar vader niet wil accepteren. Hierdoor wordt de kersverse relatie van het stel meteen op de proef gesteld. Eigentijdse, romantische roman, die gevoelige onderwerpen als het weduwschap en stiefouders tegen het licht houdt. De roman is uitgegeven in ‘een reeks ontspannende hedendaagse familie- en liefdesromans, bestemd voor een breed vrouwelijk lezerspubliek van alle leeftijden’. De auteur is ook bekend van haar debuut ¿Een nieuwe kans¿. Paperback met normale druk. – Daniela Koeleman

—————————————————————-
José vriens bij boeklezers.nl

Na een ontmoeting met Andries op het zwembad kan ze hem niet meer uit haar hoofd zetten. Dat blijkt wederzijds. Dat Andries 2 kids heeft uit een eerder huwelijk is geen bezwaar voor Tabea. Helaas denkt het dochtertje van Andries daar anders over. Zij ziet Tabea als een bedreiging voor de herinnering aan haar mama. Mooi verhaal over een liefdespaar dat graag verder gaat met elkaar maar tegenwerking ondervindt van een kind. Jammer dat het zo kort was. Ik had er graag meer over gelezen.

—————————————————————-

Kaatje Canada bij boeklezers.nl

‘amusant en romantisch echt om buiten in de zon te lezen’
———————————————————————

http://www.bol.com:

5 van de 5
recensie een moelijke start.
1 juni 2012
| Door: FleurGebbinck

| 20-29 jaar
| utrecht
Het is een erg mooi liefdesroman. Het is een emotioneel boek, waar veel relatieproblemen in voor komen. Het boek zou zo echt kunnen gebeuren. Het is een heel meelevend boek. De hoofdpersonen geven leuke karakters en spelen leuk op elkaar in. Ook heeft het boek een goede verhaallijn. Al vond ik het eind wat verwacht, vond ik het al met al een super mooi liefdesroman! Het is zeker het lezen waard.
%d bloggers liken dit: