Bianca van Strien

Oud nieuws….

Oud nieuws:

April 2016:

Het is alweer een tijd geleden, dat er iets  gebeurd is, hier op de site. Vandaag kan ik echter zeggen, dat er in het najaar van 2016 toch weer een nieuw boek van mij gaat verschijnen. Er moet nog wat redactioneel werk worden gedaan, maar het verhaal ligt bij de uitgever (Ellessy). De titel: “De lange weg naar vertrouwen”.

Zodra er meer bekend is, zal ik me hier natuurlijk weer melden.

Groetjes

Bianca

 

Juli 2015:

Mijn tiende liefdesroman Punt nr. 4 is inmiddels verschenen en te bestellen in de (online)boekwinkels. Over een tijdje zal dit boek ook in de bibliotheken te leenzijn.

Puntnrvieromslag

December 2014
Bij Hebban Romance ben ik in de week van 15.12.2014 “Auteur van de week”.
🙂

November 2014

Op de site van het Valentijngenootschap staat een interview met mij. Als je dus iets meer over mij wilt weten: even lezen 🙂

Valentijngenootschap: Interview Bianca van Strien

 
Op 14 februari 2015 gaat het Valentijngenootschap de Valentijnprijs uitreiken voor het beste Romantische boek . Deze week werd de Longlist bekend gemaakt en mijn drie laatst verschenen boeken: “Zoeken naar Antwoorden”, “Buren” en “Fulltime Tante” staan daar ook op.

Longlist Valentijnprijs

Oktober 2014

De voorkant van mijn tiende boek “Punt nr. 4” is uitgezocht. Dit boek zal in het voorjaar van 2015 bij Ellessy in de Relax reeks verschijnen.

Juli 2014
De romans “Vakantielief en -leed” en “Zoeken naar antwoorden” zijn nu ook als Grote Letter Uitgave te bestellen.
vakantieliefGLB

ZoekennaarantwoordenGLB

Juni 2014
“Muziek voor Eva” is nu ook als Ebook te koop:

Mei 2014

Het is zover, deze week kwam er een pakketje met een stapel nieuwe boeken. Mijn negende boek “Buren” is nu ook verschenen.

Buren2014PostTijdens de vakantie van haar ouders, besluit Svenja dat ze wel een poosje op haar ouderlijk huis kan passen. Hoofdzakelijk zoekt ze daar de eenzaamheid op om er over na te denken of ze haar relatie met haar niet al te trouwe vriend, Frank, wil voortzetten.
Ze wordt bij het nadenken echter toch wat afgeleid door Gijs, haar vroegere buurjongen, die na het stuklopen van zijn huwelijk ook tijdelijk in het huis van zíjn ouders woont.
Natuurlijk kennen ze elkaar van vroeger maar Svenja kan zich niet herinneren dat ze hem ooit eerder zo aantrekkelijk heeft gevonden en alleen zijn is ook niet alles….

3 mei was ik onverwacht in de Bibliotheek in Maarssen en toen ben ik even op zoek gegaan naar mijn boeken:

BibliotheekMaarssen03052014002

10.12.2013

Vandaag heb ik een Kort verhaal op deze site gezet het heet
Ga niet, mijn engel

%d bloggers liken dit: