Bianca van Strien

Verleden in de weg

Liefdesroman Verleden in de weg – verschenen op 13 november 2010

Mijn derde boek “Verleden in de weg” is inmiddels verschenen en in de (online)boekhandels te bestellen. Ook in veel bibliotheken is het boek te leen.

Hier een korte inleiding:

Mirna Fredericks stuurt recht op een midlifecrisis af: binnenkort wordt ze 36 jaar. Op de feestjes waar ze graag naartoe gaat worden hits uit de tachtiger jaren gespeeld en ze denkt dat zij de enige is die ze nog kent van “vroeger”. Op één van die feestjes leert ze de duidelijk jongere Sjon kennen. Ook hij herinnert haar aan haar jeugd, want hij lijkt op haar overleden grote liefde van weleer: Johnny. Het duurt niet lang voor ze verliefd zijn en ontdekken dat het verleden hen echt met elkaar verbindt en dat juist de herinneringen aan dat verleden een gezamenlijke toekomst in de weg staat.

Titel: Verleden in de Weg

Auteur: Bianca van Strien

Uitgeverij: Ellessy Arnhem
ISBN: 978-90-8660-133-2

Verschenen: 13 november 2010
Vormgever: Buronazessen

=================================================

Ook Verleden in de weg is door uitgeverij Oorsprong als Grote Letter Uitgave uitgegeven:
ISBN: 9789461-01-1237

Verleden in de weg  GLB

=================================================
Recensies:

NBD Biblion

Mirna Fredericks ziet er erg tegenop om 36 jaar te worden. Ze bezoekt graag feestjes waar hits uit de jaren tachtig van de 20e eeuw worden gespeeld. Op zo’n feestje ontmoet ze de veel jongere Sjon, die erg veel lijkt op Mirna’s overleden jeugdvriend Johnny. Ondanks het leeftijdsverschil bloeit er iets moois op tussen Mirna en Sjon. Ze worden verliefd, tot ze ontdekken dat het verleden hun relatie in de weg zit. Samen besluiten ze het gevecht aan te gaan, maar zal hun relatie sterk genoeg zijn om deze herinneringen te overwinnen? Door het geringe aantal bladzijden gecombineerd met de makkelijke leesbaarheid leest dit boek lekker snel weg. Nadeel hiervan is dat het boek niet de ruimte biedt om dieper op het verhaal in te gaan, waardoor het wat oppervlakkig blijft. Deze roman biedt echter prima vermaak voor een lange winteravond, en zal een breed vrouwelijk publiek aanspreken. Paperback met vrij kleine druk en ruime interlinie. – Marieke ten Pierick

————————————————-

Geertrude Verweij op de Hyves “Boeken van Uitgeverij Ellessy”
Hyves: Boeken van Uitgeverij Ellessy

Verleden in de weg: Zoals we van Bianca gewend zijn, een boeiend verhaal over normale mensen met realistische problemen. Het verhaal wordt laag voor laag opgebouwd. De groeiende liefde tussen Mirna en Sjon, de problemen die daardoor ontstaan en de manier waarop ze daar mee om gaan zijn mooi beschreven en worden goed uitgewerkt. (y)

=============================================
Door Ilona van Babbelsmagazine.nl

Verleden in de weg Het verhaal wordt stuk voor stuk opgebouwd. De groeiende liefde tussen Mirna en Sjon, de problemen die daardoor ontstaan en de manier waarop ze daarmee omgaan zijn mooi beschreven en worden goed uitgewerkt.

================================================
Door José Vriens op de Crime-, Relax-, en Jeugdboeken van Uitgeverij Ellessy
Verleden in de weg
Een vlot leesbare roman over een vrouw die verliefd wordt op het evenbeeld van haar jaren geleden overleden jeugdvriend. Dat hij een aantal jaar jonger is dan zij, lijkt hen niet te deren, hun omgeving des te meer. Toch gaan ze ervoor en overwinnen ze heel wat struikelblokken.

%d bloggers liken dit: